Erdő, erdő, erdő…

Zaj nélkül dolgozik az akkus fűnyíró

akkus fűnyíró

Akkus fűnyíró

Nagyon zavaró tud lenni, amikor szeretnénk békésen szunyókálni legalább a hét utolsó napjaiban, de arra ébredünk, hogy a szomszéd nekilátott a kertben, udvaron gyepet vágni. Gyakran tudatában sem vagyunk annak, de ez fordított esetben is megtörténhet, ami szintén kellemetlen körülményeket teremt. Kerüljük el a konfliktusokat az akkus fűnyíró alkalmazásával!

Ez a speciális készülék csendben végzi el a rábízott feladatokat. Jóvoltából nincs légszennyezés és a felesleges motorzajtól is megkímél bennünket. Teljesítménytől függően, az akkus fűnyíró sokáig alkalmazható egyetlen töltéssel, de általában a kisebb méretekkel rendelkező területekre javasolják.

A munkát sok téren megkönnyíti, mert nem kell többet vacakolnunk a kábelekkel, ami az elektromos kiviteleknél egy komoly kihívás, de ugyanúgy a benzin-olaj keveréket sem kell beállítani folyamatosan. Az akkus fűnyíró egyszerűen fantasztikus, amit tapasztalni fogunk, amint munkába állítjuk. Legyen mindig ápolt a zöldfelület az otthonunk körül és élvezzük ki az előnyeit!