Erdő, erdő, erdő…

Zuhany ajtó biztonsági üvegből

Zuhany ajtó

Zuhany ajtó

Át szeretné építeni a fürdőszobát, modernebbé varázsolná, de még nincs ötlete, hogyan tegye? Akkor éppen jó helyen jár, hiszen cégünk egyedi zuhanykabin készítését is vállalja. Ezeket a kabinokat általában üveg zuhany ajtó beépítésével érdemes kivitelezni.

A zuhany ajtó minden esetben biztonsági üvegből készül, hiszen a biztonság a legfontosabb. Nálunk bármilyen méret és forma kivitelezhető, 8 milliméter széles, edzett, szinte törhetetlen üveglapokkal dolgozunk.

Az általunk tervezett és gyártott zuhanykabinok könnyed eleganciát biztosítanak a fürdőszobában. A zuhany ajtó kivitelezhető jobbos vagy balos változatban, illetve befelé és kifelé nyíló kivitelben. Fürdőszoba felújítás előtt forduljon hozzánk Ön is, mi pedig előzetes árajánlatot készítünk a telefonos vagy e-mail-en történő egyeztetés után.

Aztán pedig a megrendelést követő helyszíni felméréskor bemutatjuk az anyagmintát, tanácsot adunk az anyagválasztással és a kivitelezéssel kapcsolatban, majd megbeszéljük a részleteket és véglegesítjük a megrendelést. Keressen meg minket még ma, ha zuhany ajtó beszerelésén gondolkozik!