Erdő, erdő, erdő…

A zuhanyülőke segít az idősebbeknek a tusolásban

Praktikus zuhanyülőke

Egy műtétet követően, mozgássérültként, valamilyen komolyabb betegség alatt vagy egyszerűen idősebb korban a legegyszerűbb tevékenységek elvégzése is nagyon nehézkessé válik.

Gyakran még az alapvető tusolás is gondokat okozhat, főleg azért, mert a tisztálkodást állva kell elvégezni. Ezt a terhet a zuhanyülőke veheti le az emberek válláról, amelyiknek a felszerelése nélkülözhetetlen az akadálymentes zuhanyzókban. Ez a termék a kerekesszékkel közlekedő személyeknek biztonságérzetet, kényelmes, balesetek nélküli és nyugodt tusolást biztosít. A zuhanyülőke természetesen egy igazi áldás lehet az idősebb korosztálynak. Sok típus létezik már a speciális felhajtható változaton belül is. Ezen kívül ott vannak még a fali rögzítésű és lábas kivitelűek is.

Mind a három megrendelhető a furdokiegeszito.hu internetes áruháztól, ahol ezen kívül megvehető az álló törölközőtartó, az üvegpolc, a törölközőtartó állvány és még az elektromos kézszárító is. Sokan azért vásárolnak innen, mert itt az árucikkek magas minőségűek és igen jutányos árúak.