Erdő, erdő, erdő…

A cicanadrág korszaka

Divatos cicanadrág

Divatos cicanadrág

Hogy miért is lett napjainkban a farmer legnagyobb konkurenciája? Mert kényelmes és sokoldalú. A manapság leginkább leggingsnek emlegettet cicanadrág egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Pár éve még csak hosszított felsőkkel, ruhákkal vagy szoknyával volt ajánlatos hordani, mára azonban konkrétan nadrágként is megállja a helyét.

Rengeteg anyagból készülhet, nyári és téli időszakokra egyaránt terveznek modelleket, hogy egy percre se kelljen hanyagolni a kedvenc ruhadarabot. Akárcsak a farmert, a cicanadrág is párosítható az alkalomhoz illő sportos, hétköznapi és elegáns ruhaneműkkel. Így a kiegészítőkben is bátran lehet válogatni.

Cipők terén sem kell gátat szabjon a vágyainak, mivel hordható szandállal, lapos, csukott lábbelikkel, csizmával, de akár magas sarkú cipőkkel is. Fontos azonban, hogy a cicanadrág színe mindig passzoljon a többi kiválasztott ruhadarab színével. Ezt megoldhatja úgy is, ha a klasszikus fekete színű leggings mellett dönt, ami igazából jól mutat bármelyik színű felsővel vagy ruhával.