Erdő, erdő, erdő…

Infraszauna a méregtelenítés érdekében

Többszemélyes szauna

Egészségesnek lenni jó, ám a mai világban nagyon nehezen őrizhetjük meg, a rengeteg szintetikus anyag miatt, amelyeket nap mint nap beviszünk a szervezetünkbe.

Az infraszauna azonban segít a méregtelenítésben. Tévhit, hogy különféle szerekkel és házi praktikákkal méregtelenítő kúrát kell tartani, hiszen a szervezetünk, akkor is végzi ezt a folyamatot, amikor a Mekiben faljuk egymás után a burgereket, a műhúst és vedeljük a cukros üdítőt.

Viszont arra van lehetőség, hogy ezt a folyamatot valamilyen formában felgyorsítsuk. Ezzel segíthetünk a szervezetünknek megszabadulni a felhalmozódott méreganyagoktól. Az izzadás erre egy bevált és régóta alkalmazott módszer.

Ehhez mindössze melegre van szükség, az pedig van bőven az infraszaunában. Bárki megrendelhet egy ilyen nagyszerű berendezést, amiben egyedül vagy többedmagával szaunázhat kedvére. Az infraszauna a modernkor vívmánya, ami hatékonyan utánozza a Napból érkező infrasugarakat. Ezzel melegíti fel mélyrehatóan a bőrt, ami felpezsdíti a vérkeringést és verejtékezést eredményez.